Contact

UNO junior kaartspel

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Nu is het populaire UNO kaartspel ook voor kleinere kinderen beschikbaar! UNO junior bevat minder speciale kaarten dan de editie voor volwassenen en beschikt over grappige dierensymbolen. Mede daardoor kunnen nu ook al driejarigen hiermee aan de slag en hun logisch denken en reactiesnelheid op een speelse manier trainen. Een leerzaam cadeau voor peuters en kleuters!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een kaartspel lijkt voor peuters te moeilijk, maar met UNO junior kunnen ook zij al een kaartje leggen. Immers, het is niet zo moeilijk om een zebra op een zebra te leggen of een leeuw op een leeuw. Op die manier raak je je kaarten wel kwijt en dat is nou net als bij het originele UNO kaartspel ook hier de bedoeling. Voor deze speciale uitvoering zijn echter de getallen weggelaten en bevinden zich op de kaarten afbeeldingen van dieren. Daarnaast zijn er extra opdrachtkaarten in het spel waarbij je de kleur mag bepalen, twee kaarten moet trekken, één kaart moet trekken of je beurt voorbij moet laten gaan. Dat zorgt ook bij de kleintjes al voor de nodige spanning en opwinding.

Heb je als eerste al je kaarten op de stapel liggen, dan heb je het spel gewonnen. Naast de mooie afbeeldingen en het beperkt gebruik van de speciale kaarten, wijkt het formaat van de kaarten ook af in vergelijking met het originele kaartspel. Ze zijn groter en daardoor handiger te hanteren met kinderhanden. Bovendien houden de kleintjes hierdoor ook beter het overzicht. De speciale kaarten kunnen naar keus in het spel worden opgenomen. Een educatief én grappig cadeau voor kleine kinderen!

Productdetails

  • Speelduur: ca. 15 minuten
  • Voor 2 tot 4 spelers
  • Vanaf 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:34:44+00:00