Contact

Undercover – laptop beschermhoes

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De Undercover laptop beschermhoes lijkt een verkreukelde enveloppe, maar is een robuuste beschermhoes voor waardevolle laptops. Het excentrieke design houdt niet alleen dieven op afstand, het is ook perfect geschikt om iemand met een origineel cadeau te verrassen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Geen koffer, leren tas of edele beschermhoes, maar een enveloppe. Dat lijkt op het eerste gezicht wel een hele goedkope oplossing om je laptop in te vervoeren. Schijn bedriegt! De Undercover laptopbeschermhoes is een hoogwaardige beschermhoes met een knipoog, want hij is perfect uitgerust om kostbare laptops te beschermen. De knipoog gaat naar het moment dat Steve Jobs de wereld verblufte met de presentatie van het ultradunne MacBook Air, dat hij op het podium uit precies zo'n couvert haalde. Nu is deze enveloppe er voor alle laptops met afmetingen tot maximaal 48 x 29 x 4 cm.

De Undercover laptopbeschermhoes in aan de binnenkant gevoerd met rood satijn en bevat een stabiele constructie van schuimstof om eventuele stoten te dempen. Aan de buitenkant is de beschermhoes vervaardigd van het stevige Tyvek en is daarmee ook meten beschermd tegen opgespat water. De klassieke, bruine enveloppe bevat al de bekende poststempels en een etiket, maar biedt nog volop ruimte om met een markeerstift het geheel een eigen, persoonlijk tintje te geven. Schrijf bijvoorbeeld de felicitaties erop of groet de gelukkige ontvanger van het cadeau met andere woorden. Met of zonder extra tekst, deze laptop beschermhoes is een stijlvolle blikvanger die getuigt van goede smaak.

 De Undercover laptopbeschermhoes in aan de binnenkant gevoerd met rood satijn en bevat een stabiele constructie van schuimstof om eventuele stoten te dempen. Aan de buitenkant is de beschermhoes vervaardigd van het stevige Tyvek en is daarmee ook meteen beschermd tegen opspattend water. De klassieke, bruine enveloppe bevat al de bekende poststempels en een etiket, maar biedt nog volop ruimte om met een markeerstift het geheel een eigen, persoonlijk tintje te geven. Schrijf bijvoorbeeld de felicitaties erop of groet de gelukkige ontvanger van het cadeau met andere woorden. Met of zonder extra tekst, deze laptop beschermhoes is een stijlvolle blikvanger die getuigt van goede smaak.

Productdetails

  • Materiaal: Tyvek, schuimstof, satijn, klittenband
  • Afmetingen: 48 x 29 x 4 cm
  • Beschermd tegen opspattend water
  • Kan individueel worden beschreven

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:14:35+00:00