Contact

Ulissus - het lekker geurende helpertje

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit cadeautje zal bij iedereen in goede smaak vallen. Tenminste, als ze een goede smaak hebben en van een aangename geur in huis houden. Een heerlijk cadeautje dat een aangename atmosfeer veroorzaakt in elke ruimte, bijvoorbeeld in de keuken of in de woonkamer!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit kleine mannetje laat niets aan het toeval over. Want soms heb je gewoon de zekerheid nodig dat je een aangename geur hebt in je keuken, of waar dan ook, dat je niet bepaalde etensresten te lang hebt laten staan en voor een onaangename geur zijn gaan zorgen. Je weet immers nooit wie er aan zal bellen! Misschien komt plotseling de koningin op bezoek, of je baas of je schoonouders komen even gezellig aangewipt! Oeps, waarom had je dan niet het afval al eerder buiten gezet!

Met dit leuke kleine poppetje kun je er altijd zeker van zijn dat je ze met een gerust hart in je huis kunt binnenlaten, want niet alleen brengt de vrolijke kleur wat leven in de brouwerij, maar de geur die het mannetje verspreid door de speciale EVA techniek, zorgt er voor dat iedereen zich direct op zijn of haar gemak voelt. Een perfect cadeautje voor iedereen wiens huis wel eens een beetje muffig kan worden. Perfect ook voor in de winter, wanneer de verwarming weer aan gaat en een open raam geen goede manier meer is om die duffe lucht uit je huis, keuken of bijkeuken te krijgen. Of die geur van benzine wanneer je auto iets te lang in de garage heeft gestaan. Waar je hem ook inzet, deze Ullissus weet overal raad mee! Super cadeautje!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:23:08+00:00