Contact

Uitsteekvormpjes "Varken"

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dubbel zoet: met deze uitsteekvormpjes maak je zoete koekjes in een schattige vorm: een verliefd stel varkentjes uit koek of cake. Geniet van eigengemaakte geurende koekjes met deze handige uitsteekvormpjes. Wanneer de schattige varkentjes warm en vers uit de oven komen is het natuurlijk smullen geblazen. Even laten afkoelen en genieten maar! Een mooie kleinigheid voor thuisbakkers die jarig zijn of als bedankje.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze twee uitsteekvormpjes kun je makkelijk schattige lekkernijen maken, zoals koekjes en cake in de vorm van varkentjes. Met deze twee uitsteekvormpjes maak je makkelijk schattige lekkernijen. Geniet van eigengemaakte geurende koekjes met deze handige uitsteekvormpjes. De koekjes komen warm en in de vorm van schattige varkentjes uit de oven. Even laten afkoelen en genieten maar!

In de betoverende cadeauverpakking zitten twee uitsteekvormpjes, recepten voor favoriete koekjes en veel liefde. Hiermee kan je perfect een dierbare verrassen die houdt van thuisbakken. Geef deze vormpjes bijvoorbeeld aan een familielid voor een verjaardag of aan een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Met deze vormpjes geef je veel bakplezier cadeau.

Ook als je eens wat anders wil maken dan taart is dit het geschikte cadeau. Stel je eens voor dat je vrienden of familie allemaal zelfgemaakte koekjes kunt voorzetten. Hiermee steel je geheid de show en word je de beste thuisbakker in de familie! Dit is een leuk cadeau voor vrienden, familie of voor jezelf. Dan kun je altijd nog de koekjes weggeven aan bezoek. Een mooi cadeau voor uren bakplezier in de eigen keuken!

Productdetails

Uitsteekvormpjes "Varken"

  • Inclusief twee uitsteekvormpjes in de vorm van een varken
  • Recepten inbegrepen
  • In mooie cadeauverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T05:59:27+00:00