Contact

Uitsteekvormpjes "Geluksbrengers"

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Koekjes die geluk brengen, kinderen zijn er dol op. Met deze set van vier uitsteekvormpjes bakken kinderen heel eenvoudig hun eigen gelukskoekjes. Een leuke set om kinderen mee te verrassen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Samen met de kinderen in de keuken koekjes bakken, daar houden veel kinderen en volwassenen van. Met deze vier uitsteekvormpjes in de vorm van dingen die geluk brengen, is het plezier dubbel zo groot. De kleintjes verheugen zich op het moment dat het klavertje vier en de paddenstoel als koekjes uit de oven komen. Ook het varkentje en de champignon zijn er om op te eten en geluk te bezorgen.

Op school zullen de andere kinderen vast en zeker met een jaloerse blik de gelukskoekjes bekijken. Iedereen wil wel geluk hebben, dus dat betekent uitdelen! De uitsteekvormpjes zorgen ervoor dat de koekjes niet groter zijn dan 4 tot 7,5 cm, precies goed om mee te nemen op weg naar school of als tussendoortje tijdens een dagje uit met papa en mama.

Ook op verjaardagsfeestjes kunnen de uitsteekvormpjes uitstekend van pas komen. Je kunt er een dag van tevoren al koekjes mee maken, maar ook op de kinderverjaardag zelf kun je een kleine workshop koekjes bakken inlassen. Daarna kan iedereen met een paar lekkere, zelfgebakken gelukskoekjes naar huis nemen. Een origineel cadeau voor kinderen en voor iedereen die graag geluk in het leven heeft!

Productdetails

  • Afmeting: 4 - 7,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-07T05:35:37+00:00