Contact

Uitsteekvormpjes "eenhoorn"

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Het bakken van koekjes was nog nooit zo fabelachtig leuk! Met deze uitsteekvormpjes „eenhoorn“ maak je nu eigen fabelachtige dieren om lekker op te knabbelen. Vergeet daarbij niet de decoratiespikkels of chococrispies op de zelfgebakken koekjes. Met deze opvallende uitsteekvormpjes met eenhoorns, sterren en hartjes maak je eigen fantasievolle koekjes. Wat een feest!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Bak jij ook al jaren dezelfde gewone ronde koekjes? Daar is natuurlijk niks op tegen, maar wat afwisseling is natuurlijk nooit verkeerd. En met deze opvallende uitsteekvormpjes maak je nog veel leukere koekjes, die daardoor nog beter smaken. Want eerlijk is eerlijk: eenhoorns, sterretjes en hartjes zijn toch veel leuker? Daarbij zijn natuurlijk vooral de twee eenhoorn uitsteekvormpjes erg origineel. Met deze vormpjes kan je naar hartenlust koekjes bakken. Daarbij is veel fantasie natuurlijk belangrijk. Want ook eenhoorns zijn geen echt bestaande dieren, waardoor je oneindig kan fantaseren hoe deze eruit zouden moeten zien. Een roze kop met op de hoorn van het dier confettispikkels? Of misschien eerder een chocoladekleurige eenhoorn? Jouw fantasie kent geen grenzen en de koekjes zullen altijd droomachtig goed smaken.

Deze uitsteekvormpjes zullen de ogen van alle koekjesbakkers laten schitteren. Want er zijn oneindig veel decoratie mogelijkheden! Een ontzettend leuk en creatief idee voor kinderfeestjes: zelf fabelachtige koekjes bakken en fantasievol versieren. En natuurlijk is het een vrolijke cadeau-tip voor alle hobbybakkers. Zij zullen bijna niet kunnen wachten hun lievelingskoekjes met zulke leuke vormen te bakken. Belangrijk is het daarbij een droomwereld met veel regenboogkleurige eenhoorns te creëeren. Natuurlijk kan je deze uitsteekvormpjes ook jezelf cadeau doen. Als je van bakken houdt, kan je hiermee oneindig variëren. En jouw familie en vrienden kunnen niet wachten tot ze de koekjes mogen proberen!

Productdetails

  • Vierdelig: een hart-, een ster- en twee eenhoorn-uitsteekvormpjes
  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting: ca. 8 x 7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:55:25+00:00