Contact

Uilenvaas

€ 21,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wij weten wel hoe je liefhebbers van uilen gelukkig maakt! Met deze prachtige witte vaas als schattige uil vormgegeven heb je het perfecte cadeau voor iedereen die houdt van deze wijze vogels. Het is een mooi en decoratief cadeau voor iedereen die van opvallende en elegant details in huis houdt. Een opvallend mooi cadeau voor iedereen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Uilen zijn prachtige dieren die meestal 's nachts actief zijn en staan bekend om hun wijsheid. Overdag zitten ze stil en elegant met hun grote ogen te wachten tot het weer donker gaat worden. Ook deze uil zet grote ogen op en draagt in stilte en met veel geduld iedere bos kleurrijke bloemen. Optisch gezien is deze vaas een prachtig detail in iedere woonkamer en past gegarandeerd bij ieder interieur. Deze werkelijk betoverende vaas is ongeveer 20 cm hoog, waardoor ook grote bossen bloemen hier perfect in passen. Daarnaast straalt de vaas rust uit en ook zijn er veel liefdevolle details te zien. Bovendien past de vaas met de klassieke witte kleur uitstekend bij eigenlijk alle soorten bossen bloemen en boeketten en natuurlijk bij alle kleuren.

Het is een geweldige manier om de bloemen een zichtbare plek in huis te geven. Daarom is deze vaas, die vormgegeven is als wijze uil, niet alleen een voor alle liefhebbers van deze prachtige en klassieke dieren. Het verrijkt echt iedere woning en ieder huis als je deze op tafel of op de vensterbank zet. Het is een mooie verrassing voor een vriendin, de buren of voor de jarige collega op werk. Als je iemand een bos bloemen cadeau wilt doen, kan je er namelijk deze prachtige vaas bij geven. Zo wordt een bos bloemen heel persoonlijk. En iedereen zal zich iedere keer weer gecharmeerd voelen van deze uil met zijn grote lieve ogen.

Productdetails

Afmetingen: 20 x 18 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:34:32+00:00