Contact

Uilen theelichthouder

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Zo maak je fans van uilen helemaal gelukkig! Als je even een uiltje wilt knappen op de bank kan je met deze prachtige houder voor een theelichtje echt sfeer maken en helemaal tot rust komen. Iedereen die houdt van deze wijze vogels zal helemaal blij zijn bij het zien van dit rustige diertje. Het verspreidt een mooie glans en gezellig licht in je woning. Een prachtig cadeau voor iedereen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Uilen zijn eigenlijk nachtdieren en houden niet zo van veel licht. Pas bij het vallen van de nacht worden ze actief. Deze uil voelt zich het prettigst bij een beetje schemering, zodat hij prachtvol licht kan verspreiden. Het uiltje kijkt je aan met zijn grote glinsterende ogen en draagt daarbij met geduld en zachtaardigheid ieder theelichtje. Dat zal je ook niet hoeven verbazen, want dit kleine uiltje draagt altijd graag een lichtje met zich mee. Hij is prima uitgerust voor de late uurtjes.

De standaard is echt lief vormgegeven en is ongeveer 10 centimeter hoog. Bovenop het kopje van de vogel is plek vrijgehouden voor een theelichtje. De standaard is vormgegeven in metallic look met individuele gevormde veertjes. Het is daarmee echt een schattig en mooi accessoire voor iedere woon- of slaapkamer. Het zal prachtig staan op iedere tafel, vensterbank of schouw. Het maakt iedere ruimte extra gezellig en met dit uiltje kom je eindelijk even helemaal tot ontspanning. Deze kaarsenstandaard is daarmee niet alleen een mooie verrassing voor alle liefhebbers van deze bijzondere vogels. Voor iedereen die meer gezelligheid in huis wil brengen, heeft deze uil echt nodig. Hij zal een stille kracht in jouw huis zijn en kijkt je altijd met zijn mooie grote ogen aan. Niet alleen voor de goede vriendin of buurvrouw een mooi cadeau, maar voor iedereenm die houdt van deze prachtige en interessante nachtdieren.

Productdetails

Afmetingen: 8 x 9 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:48:31+00:00