Contact

Uglydolls - knuffels

Vanaf € 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze grappige kleine monsters zijn geweldig lieve knuffeltjes die korte metten maken met alle gangbare schoonheidsidealen. Want knuffels moeten toch vooral zacht en knuffelig zijn! En dat zijn deze monsters zeker! En heel leuk, want wie heeft er nu niet graag zo'n grappig monstertje in zijn bed om mee te knuffelen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Knuffels kopen en cadeau doen kan iedereen, maar zulke leuke monsters, dat is toch wel even iets anders! Deze leuke Uglydolls zijn echter nog duizend maal leuker om cadeau te doen! Want wie kan ze weerstaan? Lieve en grappige monstertjes in verschillende varianten voor urenlang knuffelplezier.

  • Groody is een beetje verlegen maar daardoor extra lief! Wanneer hij eenmaal heeft besloten van je te houden, is hij niet meer van je zijde weg te slaan! 
  • Babo Beer is een echt monster dat zijn baasje altijd zal verdedigen, en zeer trouw is aan iedereen die hem in huis wil nemen. Loyaliteit en vriendschap zijn voor hem het allerbelangrijkste!
  • Ninja de vleermuis die met zijn super-vleermuis karaktereigenschappen zich fluisterend voortbeweegt tot ze bij haar nieuwe eigenaar is. Ze heeft altijd het beste voor met iedereen en zal iedereen enorm blij kunnen maken met haar aanwezigheid. 
  • Charlie en Ket zijn echte vrienden door dik en dun, die op zoek zijn naar een derde kameraadje die graag met hen wil spelen. Kortom, een hele gezellige groep monsters die elk kinderhart maar ook het hart van elke volwassene snel voor zich zal winnen. Een bijzondere knuffel die je niet snel zult vergeten!

Productdetails

  • Grootte: 36 cm
  • Varianten: Groody, Babo Beer, Ninja Vleermuis, Charlie & Ket

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-16T21:33:29+00:00