Contact

Uglydoll vleermuis sleutelhanger "I luv me"

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een bijzonder cadeautje waarvan je zeker kunt zijn dat iemand het nog nooit heeft gezien. Een leuke sleutelhanger met een vleermuisje in de serie van uglydolls, met een hart met de woorden 'I love me'. Want als je niet van jezelf houdt, wie doet het dan? Sommige mensen moeten af en toe er aan herinnert worden dat ze echt ook eerst van zichzelf mogen houden. Super grappig en mooi cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een klein knuffeltje, een uglydoll die zich er zeker wel van bewust is dat hij niet moeders mooiste is, maar die desondanks er helemaal voor jou wil zijn. Want niet iedereen krijgt zomaar een mooie liefdesboodschap. Een prachtig rood hart met daarop de leuke boodschap die je niet vaak genoeg kunt horen: hou van jezelf! En er is geen betere herinnering aan die belangrijke boodschap dan een uglydoll, die er hard voor heeft moeten vechten maar uiteindelijk toch in leuke zachte knuffelvorm de wereld heeft veroverd. Want uiteindelijk gaat het er niet om hoe je er uit ziet, maar wat voor een goede vriend je kunt zijn voor iemand! Liever zacht en knuffelbaar dan mooi en koud, toch? Een super leuk cadeautje, want met deze sleutelhanger hoef je de uglydoll nooit meer te vergeten.

Een super leuk cadeautje voor groot en klein, want zowel kinderen als volwassenen zullen er helemaal weg van zijn. Een cadeautje dat zeker veel gelach zal oproepen, een vleermuis sleutelhanger die je eraan herinnert van jezelf te houden! Leuk cadeau voor tussendoor, voor Valentijnsdag en voor zomaar omdat iemand het verdient.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:53:14+00:00