Contact

Tuin notitieboek

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit mooie cadeau geef je mensen niet enkel een mooi notitieboekje! Maar iets dat nog altijd een belangrijk onderdeel zal zijn in je boekenkast. Want in dit mooie notitieboekje kun je alle aantekeningen voor je werkzaamheden en plannen voor in de tuin makkelijk bij elkaar in een prachtig vormgegeven boekje kwijt! Een prachtig cadeau voor iedereen die van tuinieren houdt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
 • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een prachtig cadeau voor iedereen die van tuinieren houdt, en meer wil dan enkel foto's en aanwijzingen in allerlei verschillende tuinboeken. Want hoewel je allerlei bronnen kunt gebruiken om alle tips en trucs over hoe je het beste je tuin kunt onderhouden en die op vele manieren over de jaren heen bijelkaar kunt verzamelen, is het nog veel leuker om al die handige tips en plannen samen te kunnen voegen en op die manier je eigen tuinboek samen te kunnen stellen. In dit leuke boekje gemaakt van hoogwaardige Moleskine kwaliteit, kun je al je tips en trucs samenvoegen.

Makkelijk mee te nemen als je op bezoek gaat bij familie of op reis gaat. Dan heb jij je favoriete notitieboekje bij je, zodat je die speciale tips die je van familieleden of andere tuinders hoort direct kunt noteren! Voor iedereen die snapt dat er niets boven je eigen tuinierdersboekje gaat, is er dit leuke notitieboekje! Een prachtig cadeautje voor iedereen die er niet alleen van tuinieren houdt, maar die ook graag wil bladeren door al die mooie herinneringen. Een super mooi cadeautje, mooi vormgegeven en van super kwaliteit! Met veel ruimte voor eigen indeling, zodat dit echt jouw eigen tuinboekje wordt, precies hoe jij het maar wil! Voor iedereen met of zonder groene vingers!

Productdetails

 • Grootte: A5
 • Taal: Engels
 • Inhoud:
  • 5 thematische delen om in te vullen
  • 5 delen om zelf in te delen
  • Informatie met kalender voor planten en snoeien, tuinkalender, ruimte voor onderhoudsplan

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:47:25+00:00