Contact

Truth or Dare Erotic Couple(s) Edition

€ 20,50
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Dit pikante spel is niet voor elk stel weggelegd. Durf jij het aan? Truth or Dare Erotic Couples edition is de erotische variant op het reguliere truth or dare dat de meeste mensen wel kennen. De vragen en opdrachten in deze versie zijn erotisch getint en de strijd is daardoor extra spannend. Een leuk cadeau voor sensuele stellen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Gezelschapsspellen zijn leuk tijdverdrijf maar echt warm krijg je het er niet van. Dit spel is echter anders dan de reguliere bord- of kaartspellen. We raden je dan ook af het met je oma of andere familieleden te spelen maar voor met je geliefde is dit spel uitermate geschikt. Speel het met zijn tweeën of nodig een ander stel uit als je echt avontuurlijk bent ingesteld. Wij durven te wedden dat het een hele spannende strijd zal worden!

Truth or Dare Erotic Couples Edition bestaat uit het veelzeggende aantal van 69 vragen en 69 opdrachten. Door een munt te tossen bepaal je of je een vraag moet beantwoorden of een opdracht moet uitvoeren. Het aantal hartjes op de kaart geeft aan hoeveel punten je ermee kunt verdienen. Hoe gedetailleerde je antwoordt of uitvoert, hoe meer punten je krijgt. Natuurlijk kun je ook een vraag of opdracht weigeren, maar dan worden de te verdienen punten juist van je totaal afgetrokken.

Dit erotische spel is een perfect om het vuur in jullie relatie eens extra aan te wakkeren. Doe het cadeau aan je partner of een ander stel en beleef gegarandeerd een sensuele en spannende avond. Spreek van tevoren af wat de winnaar als prijs kan verwachten. May the best one win....


Productdetails

  • 69 vragen
  • 69 opdrachten

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-02-17T09:30:49+00:00