Contact

Tricky - de flessenpuzzel

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit spelletje laat je wat doen voor je drankje. Voordat je deze fles plopt moet je eerst een puzzel oplossen. Leuk in gezelschap en een extra borreltje voor degene die de puzzel oplost! Deze puzzel kan gewoon opnieuw gebruikt worden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze flessenpuzzel zet zelfs doorgewinterde puzzelaars aan het denken! Je vrienden denken dat ze langskomen en direct een bubbeltje ingeschonken krijgen? Niets is minder waar. Even wat doen voor je drankje zeg je dan! Maar hoe? Ja, dat is uitproberen en zien wat werkt, dat is ook het grappige aan de puzzel en maakt deze enorm geschikt als cadeautje aan iemand die een fijne (non)-alcoholische versnapering wel op prijs stelt. In deze houten mal past een fles naar keuze tot 31,5cm hoog. Of je er nu een mooie fles rood in stopt, een fijne likeur of een Bitter Lemon: het siert de boel altijd op. En wie de puzzel oplost, heeft extra plezier. Dan kan het feest pas echt beginnen! Proost op de winnaar! Als je denkt dat de puzzel dan voor altijd opgelost is en je het zelf niet meer kan proberen, heb je het mis. Deze puzzel kan steeds opnieuw worden gekraakt dus de ontvanger blijft er plezier van hebben.

Jouw gasten of de gelukkigen op de verjaardag van je vriend of vrienden zullen versteld staan van dit cadeau. De flessenpuzzel is gemaakt van massief hout en heeft daarmee een mooie, luxe uitstraling. Je kan dit dus ook gerust op een tafel neerzetten als de fles niet open gaat. Je geeft iemand er een mooi accessoire mee cadeau. Leg deze in het wijnrek of zet ´m op het aanrecht. En mocht iemand er nu écht met geen mogelijkheid uitkomen, dan bevindt de oplossing zich in de handleiding in de doos. Nu niet vals gaan spelen, hè!

Productdetails

  • Afmetingen: 31,5 x 11 x 11 cm 
  • Materiaal: donker exotisch hout

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:59:32+00:00