Contact

Toverende beker Tetris™

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een super leuk en decoratief cadeautje waarin je warme kopje koffie of thee meer is dan enkel een lekker drankje! Door de warmte van de koffie worden namelijk meer blokjes zichtbaar, alsof je echt aan het spelen bent met deze leuke vallende blokjes. Super leuk cadeautje! Geweldig voor op kantoor en thuis. Voor de fans en voor iedereen die van spelletjes houdt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tetris. Dat oude spelletje is nog even hip als jaren geleden. En nu niet alleen op een klein computerscherm, maar op een super hippe moderne manier. De vallende blokjes waar je vroeger over droomde, nu in dit leuke cadeautje helemaal weer terug van weggeweest. Met deze leuke mok kun je weer helemaal je hart volgen en het spelletje met de vallende blokjes spelen. Leuk voor op kantoor en thuis. Ja, eigenlijk wil je als echte fan deze mok nooit meer een minuut alleen laten, zo verslavend is deze mok. Want wie houdt er niet van deze leuke gekleurde blokjes?

Een super cadeautje voor iedereen die fan is van oude computerspelletjes, en ook voor kinderen die op deze manier ook met het leukste spel uit de geschiedenis van computerspelletjes kennis kunnen maken. Een echt opvallend cadeautje waar iedereen hele erg blij mee zal zijn, maar vooral tetris-fans helemaal mee weg zullen lopen. Een perfect cadeautje voor alle gelegenheden, maar dit officiële Tetris cadeau is natuurlijk geweldig voor de feestdagen, verjaardagen en gewoon voor een cadeautje tussendoor. Een heerlijke grote mok voor koffie of thee of warme chocolademelk, als het maar warm is. Want door warmtesensoren komen de blokjes in beweging en verandert de tekening aan de zijkanten van de mok. Heerlijk cadeautje om helemaal bij weg te dromen!

Productdetails

  • Officiële licentie
  • Hitte sensoren zorgen voor veranderende opdruk
  • Inhoud: 300 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:59:34+00:00