Contact

Torenspel

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een fantastisch cadeau voor de eigen kinderen of als fraai geschenk voor de beste vriendin van de kleine. Het klassieke torenspel in een nieuw, bont design zorgt voor veel plezier in huis. Trek een wortel, bot of visje uit de toren en kijk wat er gebeurt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met een verzameling blokken een toren bouwen, dat vinden alle kinderen leuk. Nog leuker is het om vervolgens een blokje uit de toren te halen en te kijken of het bouwwerk niet in elkaar stort. Dit blijft een leuk kinderspel, maar met dit nieuwe torenspel neemt de vreugde direct in sneltreinvaart toe. Waarom? Omdat dit blokken zijn die je nog niet eerder hebt gezien en super interessant zijn om mee te spelen. De klassieke blokkentoren is nu vervangen door een excentrieke, moderne toren met houten visjes in plaats van blokken. Bovenop staat het blokje met de kop van de kat die alle visjes heeft opgegeten! Of kies voor de houten wortels met bovenop het konijn. Wie meer van griezelige uitdagingen houdt neemt de toren met houten beenderen van een skelet met bovenop natuurlijk een doodskop.

Alle blokjes zijn vervaardigd van hoogwaardig hout. De verf op het hout is gifvrij en bevat geen schadelijke stoffen, zodat dit cadeau onbezorgd in kinderhanden gelegd kan worden. Hiermee heeft het kind een stuk afwisseling in de wereld van het speelgoed. Bovendien zullen de vriendjes en vriendinnetjes verbaasd opkijken als ze deze bijzondere toren zien. Met dit unieke en creatieve cadeau-idee zijn vele uurtjes speelplezier gegarandeerd.

Productdetails

  • Variaties: beenderen, goudvissen, wortels
  • Materiaal: milieuvriendelijk Paulownia hout, gifvrije verf
  • Afmeting verpakking: 27,5 x 8,3 x 7,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:20:29+00:00