Contact

Topmodel kleurboek Dance

€ 9,99
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De Depesche kleurboeken zijn eigenlijk meer doe-boeken. In dit kleurboek Dance staan drie danseressen centraal, die de dansstijlen ballet, hiphop en video-dance vertegenwoordigen. Met slablonen en coole bladzijden van stof is dit originele cadeau voor meisjes die van dansen houden altijd een voltreffer!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een coole hiphop danseres, de elegante balletdanseres en de moderne video-dance danseres komen in dit unieke kleurboek bij elkaar. Verschillende meisjes met verschillende dansrichtingen, dat is leuk om die eens naast elkaar te bekijken. Hoe ze eruit zien, dat bepaalt de eigenaar van het kleurenboek. Niet alleen met kleurpotloden kunnen de figuren worden ingekleurd, er zijn ook veel kleurrijke stickers voorhanden en speciale van stof gemaakte bladzijden met zilveren opdruk en neonkleuren. Hiermee kun je alles naar hartenlust stylen en dat zorgt voor veel plezier!

Dromen komen uit als dit fantastische boek wordt opengeslagen. Natuurlijk is het leuk om hierbij ook muziek op te zetten en onder de klanken van een cool hiphop nummer aan de slag te gaan. Maar bij het stylen van de klassieke balletdanseres is het ook wel eens leuk om kennis te maken met het Zwanenmeer of een ander beroemd balletstuk. Bij de video-dance past natuurlijk ritmische popmuziek met video. Ook zonder muziek is het reuze leuk met dit boek te knutselen. Als je bezig bent, dat hoor je vast en zeker al muziek in je hoofd en dat hoort niemand, alleen degene die met het kleurboek Dance aan het tekenen, stylen en knutselen is. Een geweldig cadeau, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook een prima cadeau-idee voor meisjes tussen 10 en 12 jaar!

Productdetails

  • Met afbeeldingen om te kleuren, met ontwerpen en een stickervel
  • Met sjablonen en bladzijden van stof bij de thema's hiphop, ballet en video-dance
  • 29 x 25,5 x 1 cm
  • Leeftijdsadvies: vanaf 3 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2023-09-25T18:57:57+00:00