Contact

Toiletrolhouder "Camera"

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een foto op het toilet? Gelukkig maakt deze als polaroidcamera vermomde toiletrolhouder geen echte foto's, maar is het een grappig accessoire om het toilettenpapier in op te hangen. De toiletrolhouder “camera” is een leuk geschenk, bijvoorbeeld als housewarming cadeau.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tijd voor retro in de badkamer of in het kleinste kamertje in huis. Het is wel even schrikken als je het toilet betreedt en een camera op je gericht ziet. Dat gaat toch veel te ver, is vast en zeker de eerste reactie. Misschien houden de toiletbezoekers hun hand voor de lens. Als blijkt dat deze toiletrolhouder er alleen uitziet als een camera en velletjes toiletpapier uitgeeft in plaats van selfies, dan is het natuurlijk lachen geblazen!

Een leuk cadeau om iemand mee te verrassen, want de toiletrolhouder “camera” is niet alleen erg origineel en praktisch, hij is ook een absolute blikvanger. Hier kun je tijdens een toiletbezoek je ogen gewoon niet van afhouden. Dit is weer eens het bewijs dat vroeger misschien niet alles sneller en praktischer in zijn werk ging, maar het design van de voorwerpen uit die tijd is vaak fraaier dan vandaag de dag. Een digitale camera kan niet het leuke effect bieden van deze polaroidcamera waar je de foto er gewoon uit kunt trekken, in dit geval het toiletpapier.

Een geschenk om de WC van een attractief en grappig maar vooral ook noodzakelijk accessoire te voorzien. De houder wordt als complete set geleverd, inclusief schroeven en pluggen.

Productdetails

  • Materiaal: kunststof
  • Afmetingen: 14 x 17 x 10 cm
  • Pluggen en schroeven inclusief

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:54:46+00:00