Contact

Toiletpapier "Kamasutra"

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vergeet magazines, boeken en de oude Rooie Oortjes die je stiekem las; er is nu Kamasutra-toiletpapier. Wel zo gezellig in het kleinste kamertje van het huis. Ter inspiratie of gewoon voor de humor, dit is altijd grappig als cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het spreekwoord luidt dat je nooit te oud bent om te leren. En dat is absoluut waar. Ook zeker op het gebied van erotiek. Moest je eerst nog kaartjes kopen voor de Jaarbeurs en jezelf daar in alle gêne heen slepen. Of een winkel induiken om Rooie Oortjes te lezen, of misschien wel inspiratie opdoen in tijdschriften, want je wilde nog wel wat fijne kneepjes bijleren? Nu kan dat gewoon in het comfort van je eigen huis, het toilet zelfs. Of je nu 16 bent of 90, dit toiletpapier schreeuwt inspiratie. Ben jij iemand die altijd iets te lezen nodig heeft op het toilet, gewoon even tijd voor jezelf wilt hebben of even flink wil lachen door wat er nú weer op die rol staat? Dan is dit toiletpapier een welkome afleiding.

Op deze rol toiletpapier staan verschillende standjes uit die eerdergenoemde bekende Kamasutra afgebeeld. Geen stiekem gedoe meer, maar gewoon lekker lachen op het toilet. En misschien zelfs een stukje afscheuren om het aan je vrienden te laten zien. Een cadeau als dit levert natuurlijk altijd hilarische gesprekken op. Niet iedereen heeft tenslotte zo’n aparte rol hangen. Goed dus om dit te onthouden als origineel cadeau: of je het nu aan een vriend of vriendin geeft, je het voor je partner koopt of aan een aanstaande bruid/bruidegom geeft, dit tovert altijd een glimlach op iemands gezicht. En of dat nu van schaamte of vrolijkheid is, dat maakt niet uit. En geen zorgen over een cadeauverpakking, die zit er namelijk al omheen. Ideaal dus. Zo wordt die Kamasutra tenminste wat minder ‘taboe’. Iedereen doet het dus we kunnen er maar beter veel plezier aan beleven.

Productdetails

  • In totaal ca. 24 meter
  • In pvc-doosje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T09:29:30+00:00