Contact

Toiletpapier "Game Over"

€ 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zo vriend, het spel is over! Je mag naar het altaar en 'ja' zeggen tegen de liefde van je leven. Net of het een slecht iets is. Nee hoor, maar een grapje moet kunnen. En dan het liefst in print met deze toiletrol - een lachende bruid en iets minder florissante bruidegom. Hoe cliché, maar daarom juist grappig. Niet voor niets dat jij je bips ermee afdoet. Gegarandeerd lachen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zie jij bij ‘game over’ ook een spelcomputer voor je nadat je poppetje net in het ravijn is gevallen? En terecht, nostalgie. Maar deze ‘game over’ is spottend bedoeld en slaat natuurlijk op het huwelijk. Als in: je trouwt dus ‘game over’ – de jacht zit erop en je zit nu voor eeuwig aan elkaar vast. Grapje natuurlijk, in zekere zin, je trouwt immers uit liefde en omdat je juist klaar bent met de jacht plus heel graag aan elkaar vast wilt zitten. Maar daar mag best eens een grapje over gemaakt worden, is het niet? En waar kun je beter een dagelijks lachmomentje hebben dan in het kleinste kamertje.

Dit toiletpapier is een welkome afwisseling op dat saaie alledaagse papier. Reken maar dat je lol hebt! En je visite overigens ook, die verwachten dit natuurlijk niet op jouw volwassen toilet. Juist daarom is het zo leuk. Ook om als cadeautje te geven. Iedereen gebruikt immers toiletpapier en dan is zo’n leuke rol helemaal meegenomen. Om aan een verloofd stel te geven of als grapje tijdens het huwelijk. Of je geeft ‘m aan die vriend of vriendin die ‘de leeftijd’ nadert – dit cadeau brengt sowieso een lach op ieders gezicht. Of je krijgt de rol natuurlijk naar je hoofd gegooid, maar daar kunnen jullie later vast ook om lachen. Klein cadeautje, functioneel, altijd-goed en wie weet ontstaan er wel mooie dingen door. Heb je er weleens aan gedacht dat iemand een stukje afscheurt en vervolgens zijn wederhelft ten huwelijk vraagt – voor de grap of niet – de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Productdetails

  • Lengte: ca. 24 m
  • In transparante verpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:31:01+00:00