Contact

Timo – douchezandloper

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Water en geld besparen, dat kan met de Timo – douche zandloper en wel zonder het te merken! Gewoon de chique zandloper omdraaien en de bijdrage een een beter milieu wordt al geleverd.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Opwarming van het klimaat, milieubescherming, het zijn termen die vandaag de dag in toenemende mate opduiken. Wat kun je doen om het milieu te beschermen en de opwarming van het klimaat te voorkomen? Bijvoorbeeld de Timo – douche zandloper in de badkamer bevestigen en meewerken aan een beter milieu. Dit kleine cadeautje heeft grote uitwerkingen, want nu douche je 5 minuten en bespaart daarmee 3,5 minuut in vergelijking met de douchetijd van de gemiddelde burger. Hiermee bespaar je maar liefst 35 liter water per dag, dus 240 liter per week. Dat is goed voor de portemonnee en goed voor de planeet waarop we leven!

Dit is een niet alleen een coole gadget, het is ook een origineel cadeau, dat in ieder badkamer past. Het moderne, frisse design frist de omgeving op en het is altijd een verfrissende gedachte, dat je met de Timo – douche zandloper geld en water bespaart en daarmee dus ook het milieu een handje helpt. De douchetijd is overigens nog steeds buitengewoon comfortabel en je bent al snel gewend om dagelijks milieuvriendelijk te douchen. Een cadeautip voor iemand die bewust met de natuur omgaat, maar net zo goed een originele gadget voor een vriend.

Productdetails

  • Materiaal: hars, kunststof
  • Afmetingen: 11 x 3,6 x 1,6 cm
  • Gewicht: 0,08 kg
  • Looptijd: 5 minuten
  • Sterke zuignap

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:26:26+00:00