Contact

Tijdschriftenhouder "News"

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een mooi en bijzonder item voor in elk interieur. Deze handige tijdschriftenhouder is ook uitermate handig voor in de hal of in de woonkamer om alle ongelezen kranten in te bewaren. Voor iedereen die van design en orde houdt, een prachtig cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze mooie houder gemaakt van wit metaal brengt een mooi en bijzonder element in je interieur waar iedereen van op zal kijken. De houder heeft plaats voor niet alleen de laatste kranten, maar ook de tijdschriften en magazines die pas binnen zijn gekomen en waar je nog net even geen tijd voor hebt gehad. Een handige accessoire waarmee je ook een stukje orde in je huishouden kunt scheppen. Want met dit leuke cadeautje is het eindelijk afgelopen met de verschillende stapels kranten en tijdschriften verspreid door het huis.

Nee, deze handige metalen houder zorgt er niet alleen voor dat de kranten en tijdschriften eindelijk goed te vinden zijn voor alle familieleden of huisgenoten, maar ook is de houder breed genoeg voor een aantal kranten, maar als hij vol zit, is er blijkbaar een te veel aan kranten en moet je toch echt er doorheen gaan en de oude kranten bij het oud papier doen. Een handige manier om de dingen overzichtelijk te houden, en tegelijkertijd te kunnen genieten van een mooi ontworpen cadeautje dat perfect staat in elk interieur. Een mooi cadeau voor familieleden, collega’s en eigenlijk iedereen die van lezen houdt, maar ook van orde. Een super handig en mooi cadeautje!

Productdetails

  • Materiaal: metaal
  • Kleur: wit
  • Afmetingen: 39 x 10 x 20 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:31:43+00:00