Contact

Throw and Grow – bloemengranaten

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met één worp de omgeving opfleuren. Dat kan met deze bijzondere granaten, gevuld met zaadjes voor prachtige, wilde bloemen. Al na één maand wordt het dorre plekje een kleurrijk stekje! Een subliem en vrolijk cadeau.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Duizend bommen en granaten! Dit is dé manier om de wereld mooier te maken, te beginnen bij dat kale plekje rondom die oude kastanjeboom of dat stukje verdorde aarde in het park. Deze van klei gemaakt granaten zitten vol leven en wachten erop tot bloei te komen. Hier komen geen harken of tuinhandschoenen aan te pas, maar neemt de natuur al het werk uit handen. Mik de granaat op de plek die je nieuw leven wilt inblazen. Laat de scherven met de zaadjes gewoon liggen en maak bijvoorbeeld een foto van het eerste moment na deze kleurrijke explosie. Al binnen een maand groeien de eerste sprietjes Engels raagras tussen de decoratieve granaatscherven en ook de bekende klaprozen en paardenbloemen schieten weldra uit de grond.

Het enige wat je moet doen is goed mikken en voor de rest gaat alles vanzelf. Geen grote moeite maar wel veel plezier. Daarom zijn deze bloemengranaten een origineel cadeau waar je lang vreugde aan beleeft. Leuk voor kinderen en volwassenen om de natuur te ondersteunen en om te zien hoe het cadeau met de dag andere vormen aanneemt. Geen sierlijke bloembollen in een chique doosje, nee, hier wordt originaliteit en spontaniteit geboden. Een perfect cadeau voor mensen die het bijzondere in het leven weten te waarderen!

Productdetails

  • Set bevat 3 "handgranaten" van 11 cm hoog
  • Mix van wilde bloemen: o.a. Engels raaigras, paardenbloem en klaproos

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:05:57+00:00