Contact

Theelichthouder "Merry Christmas"

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Tijdens kerst wordt vaak alles uit de kast gehaald om het huis zo mooi mogelijk te versieren. De meeste normale lampen gaan uit en worden vervangen door de lampjes van de kerstboom en andere ornamenten. De Merry Christmas theelichtring maakt tijdens de kerstdagen van jouw theelichtjes een waar kunstwerk en helpt mee om deze kerst tot de mooiste ooit te maken.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

In België hebben wij het geluk dat de kerstdagen een dagje extra worden gevierd. Er is extra tijd om familie te bezoeken, gezamenlijk te dineren en om te genieten van een leuk en gezellig versierd huis. De Merry Christmas theelichtring is een geweldige versiering voor tijdens de kerstdagen en een leuk cadeau om de familie te geven tijdens het kerstdiner. De theelichthouder "Merry Christmas" is zelfs zonder kaarsje al een mooi cadeau om te zien.

De letters gesneden uit hout doen denken aan de oudheid van het kerstfeest. Maar wanneer de ring om een theelichtje wordt geplaatst zal je merken dat het effect van de theelichthouder eigenlijk is waar het bij dit cadeau om draait. De Merry Christmas letters blokkeren namelijk het licht van het vlammetje van het theelicht waardoor er Merry Christmas in schaduwletters op de muren verschijnt. Een prachtig tafereel om tijdens de kerstdagen jouw woning mee op te leuken en een gepast cadeau om mee te nemen wanneer je iemand met kerst gaat bezoeken. De theelichthouder "Merry Christmas" wordt geleverd in een mooi metalen doosje en is meteen klaar om onder de boom te leggen met de naam van iemand erop geschreven. Maar natuurlijk is hij ook fantastisch om voor je eigen kerstdiner aan te schaffen om jouw woning nog mooier mee te versieren.

Productdetails

  • Gemaakt van hout 
  • Komt in een metalen doosje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T01:24:01+00:00