Contact

Theelichthouder "Kribbe"

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een mooi kerstcadeau in zakformaat is deze kribbe theelichtring. De prachtig uit hout gesneden figuren werpen een schaduw op de muren waar het kerstverhaal in terugkomt zodra deze om een brandend theelichtje heen wordt gezet. Perfect als cadeau tijdens de wintermaanden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Om jouw woning met kerst te voorzien van een kribbe hoef je helemaal geen dure materialen aan te schaffen en te gaan bouwen. Met de kribbe theelichtring heb je een levensgrote kribbe op jouw muur welke eigenlijk slechts op zakformaat is. De theelichthouder "Kribbe" is een uit hout gesneden weergave van het kerstverhaal welke rondom een theelichtje gezet kan worden. Door het vlammetje van het theelichtje en de houten structuur rondom verschijnt er een prachtige schaduw op de muur waar levensgroot de kribbe bewonderd kan worden.

Een prachtig cadeau om tijdens de kerstdagen te geven of voor jezelf te kopen om jouw woning klaar te maken voor de kerst. De theelichthouder komt in een handig metalen opbergdoosje zodat deze meteen geschikt is om als cadeautje te geven. En daarnaast is het doosje perfect om de kribbe de rest van het jaar veilig in op te bergen om er ieder jaar weer opnieuw van te kunnen genieten. In de handen van de juiste mensen kan dit cadeau net zo lang mee gaan als het kerstfeest zelf. De houten structuur kan steeds om een nieuw theelichtje heen worden gezet en staat ver genoeg van de vlam af om niet zelf in vlammen op te gaan. Een leuk en lief cadeau perfect voor rond de kerstdagen en een mooie manier om elke woning klaar te maken voor de kerst.

Productdetails

  • Gemaakt van hout 
  • Komt in een metalen doosje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:59:13+00:00