Contact

Theelichthouder "I Love You"

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Iemand een cadeau geven waar I Love You op staat zal altijd goed worden ontvangen en dit cadeau is daar een goed voorbeeld van. Deze mooie letters voor om een theelichtje heen zullen een schaduw op de muur creëren waar I Love You in te lezen zal zijn.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een van de mooiste dingen om tegen iemand te zeggen is dat je van deze persoon houdt. En zeg nou zelf, wie hoort dat ook niet het liefste elke dag. Er hoeft geen Valentijnsdag aan te pas te komen om een dierbare te vertellen hoeveel deze voor je betekent maar het is wel een mooie dag om daar extra op te letten. Met dit cadeau van Cadeaus.be ben jij komende Valentijnsdag verzekerd van een originele manier waarop je iemand kan laten blijken hoeveel je van deze persoon houdt. De Theelichthouder "I Love You" is een ring welke je om een theelichtje heen kan plaatsen.

De ring bestaat uit de woorden I Love You en heeft hartvormpjes in de open gaten. Door het licht van het theelichtje werpt de ring een schaduw met de woorden I Love You op jouw muren welke door het dansende vlammetje van het theelichtje al flikkerend de muren zullen versieren. Een direct romantisch gebaar en een fantastisch cadeau om aan een dierbare te geven. De Theelichthouder "I Love You" komt in een beschermend metalen doosje en kan steeds met een nieuw theelichtje worden gebruikt en gaat zo eeuwig mee. Hopelijk geldt hetzelfde voor de liefde die jij met jouw dierbare deelt.

Productdetails

  • Gemaakt van hout 
  • Komt in een metalen doosje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:48:25+00:00