Contact

Theelichthouder "Happy Birthday"

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bij elke verjaardag horen kaarsjes en deze staan traditioneel altijd bovenop een taart. Voor alle mensen die helemaal geen fan van taart zijn zorgt de theelichthouder "Happy Birthday" ervoor dat er toch kaarsjes bij de verjaardag zullen zijn.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je verjaardag vier je maar eens per jaar en dan moet je ook groots uitpakken. Alle toeters en bellen, slingers en ballonnen zijn toegestaan en ook natuurlijk een taart met de nodige kaarsjes. Maar dat een taart niet het enige hoeft te zijn met kaarsjes op je verjaardag laat dit leuke cadeau zien. In plaats van als doel te hebben de kaarsjes uit te blazen vergt de theelichthouder het tegenovergestelde. Dit cadeau werkt namelijk alleen als je de kaars aan laat. De Happy Birthday theelichtring is een mooie houten ring die bestaat uit de letters die samen Happy Birthday spellen.

Wanneer je de ring om een theelichtje plaatst zorgt de vlam er samen met de ring voor dat de Happy Birthday tekst in schaduw op de muren wordt geprojecteerd. Fantastisch om een verjaardag nog veel feestelijker mee te maken. De theelichthouder "Happy Birthday" komt in een leuk metalen doosje waarmee hij dan ook meteen als cadeautje is verpakt. Daarnaast zorgt het doosje er ook voor dat de ring de overige 364 dagen van het jaar waarop je niet jarig bent heel blijft in de opslag. Een leuk cadeau voor op je eigen verjaardag of om te geven aan een jarige vriend, vriendin of familielid.

Productdetails

  • Gemaakt van hout
  • Komt in een metalen doosje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:30:58+00:00