Contact

Theelichthouder "Bosdieren"

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Soms zijn de kleinste cadeautjes degene waar je het meeste plezier van hebt. In het geval van deze theelichthouder "Bosdieren" zit in het kleine formaat van het cadeautje juist een groot cadeau verstopt die je vindt in de schaduwen die dit theelicht werpt op de muren.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met een paar kaarsen maak je een woning al gauw tot een kalme en romantische omgeving. De kleur van het kaarslicht en de manier waarop een vlammetje flikkert terwijl deze brandt heeft een universele rustgevende werking op mensen. Met de bosdieren theelichthouder breng je het vuur tot leven in de schaduwen die er door zullen worden weergeven op jouw muren en maken van het kaarslicht een nog mooiere belevenis.

In eerste instantie lijkt het alsof de bosdieren theelichtring een mooi en klein geschenk is in een leuk doosje. Maar in de kleine details van dit cadeau zit juist iets groots verstopt. Wanneer je dit namelijk om een theelichtje heen zet zal het vlammetje van het lichtje de bosdieren oplichten die op hun beurt een prachtige schaduw creëeren overal om het theelichtje heen. Dit kleine kransje transformeert daarmee jouw woning tot een prachtig schaduwspel waarbij de dansende vlam de dieren tot leven laat komen. Met de theelichthouder "Bosdieren" heb je een mooi en klein cadeau te pakken welke wordt geleverd in een mooi metalen doosje. Handig als cadeauverpakking en ideaal als bescherming wanneer je de bosdieren theelichtring even niet gebruikt. Een mooi cadeau om in iedere woning wat extra sfeer toe te brengen.

Productdetails

  • Gemaakt van hout
  • Komt in een metalen doosje
  • Afmetingen ca. 3,5 x 10 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:12:26+00:00