Contact

Thee-ei zeekoe

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een kopje thee smaakt altijd nog beter in prettig gezelschap. En wat is er gezelliger dan deze zeekoe die over de rand van de mok of theeglas kijkt? Dit thee-ei maakt het ontbijt of de welverdiende pauze nog veel gzelliger. Thee drinken wordt zo vooral heel ontspannend. Als jij ook zo'n theeliefhebber in de familie of op het werk hebt, is dit het ideale cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wist je dat een zeekoe in het wild wel tot vier meter lang kunnen worden? Dit is natuurlijk wel een beetje te groot om als huisdier te hebben: in de badkuip kan je ze in ieder geval niet houden en in een theekopje passen ze al helemaal niet! Toch zou je er natuurlijk graag eentje willen hebben, omdat het gewoon zulke leuke dieren zijn. Gelukkig hebben wij dit thee-ei in ons assortiment, zodat je de zeekoe alsnog 's ochtends, 's avonds of gewoon zo tussendoor kunt bekijken en kunt koesteren. Een kopje thee wordt zo nog gezelliger en fijner in gezelschap van deze zeekoe. Het lijkt erop alsof deze zeekoe ook even een kleine pauze heeft ingelast en over het randje van de beker kijkt om te zien wat daarin zoal gebeurt. En dat doe hij in alle rust. Als de thee dan goed getrokken is, kan de zeekoe gewoon uit het glas gehaald worden. Nu hoef je alleen nog maar te genieten van de heerlijk warme thee!

Er is echt niet veel voor nodig om iemand te overtuigen van dit leuke thee-ei. De lieve grijs-blauwe zeekoe zorgt gewoon voor een goed humeur en veel ontspanning thuis of op kantoor. Een schattige verrassing voor iedereen die soms even heel erg wil ontspannen met een kopje thee. Hiermee doe je echt iedereen een plezier!

Productdetails

  • Afmetingen: 5 x 4 cm
  • Materiaal: siliconen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T04:08:12+00:00