Contact

Thee-ei onderzeeër

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

De onderzeeër laten zakken en vervolgens genieten van een heerlijke kop thee. De thee-ei onderzeeër is een leuk cadeautje voor theeliefhebbers. Het gele thee-ei kan met alle soorten losse thee worden gevuld.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Natuurlijk horen sommige theeliefhebbers meteen de Beatles met "We all live in a yellow submarine..." als ze deze gele thee-ei onderzeeër zien. Als je van originele cadeaus houdt, dan is dit natuurlijk een perfect cadeau idee voor haar. Met de direct te herkennen onderzeeër maak je alle liefhebbers van de Beatles en van thee in één klap blij. Natuurlijk is het altijd goed een thee-ei in huis te hebben, want je wilt je gasten toch in ieder geval koffie of thee aanbieden?

De boeg van de onderzeeër kan heel eenvoudig worden geopend en vervolgens met de gewenste losse thee worden gevuld. Een eitje! Laat daarna de gele submarine op de bodem van een glas landen, giet er heet water op gieten en klaar is thee! Met een kleine metalen ketting blijft er contact bestaan tussen de gele van silicone vervaardigde onderzeeboot en de wereld boven het theewater. Is de thee eenmaal opgedronken, dan kunnen de theeblaadjes uit het thee-ei worden verwijderd en kan de onderzeeër met de hand of in de vaatwasser worden afgewassen.

Een kop thee drinken is opeens een bijzondere gebeurtenis, die natuurlijk ook voor de liefhebbers van schepen zeer aan te bevelen is. Met de thee-ei onderzeeër heb je een geslaagd cadeau in handen.

Productdetails

  • Materiaal: silicone, metalen ketting
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Thee-ei wordt door de open boeg gevuld
  • Design: Ototo

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:46:08+00:00