Contact

Thee-ei "Konijn met wortel"

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Roze konijnen zijn ontzettend schattig en daarnaast ook nog eens heel behulpzaam. Het bewijs levert dit lieve kleine konijntje. Het diertje houdt zijn geliefde wortel stevig tussen de pootjes vast. En dat alles om jou te helpen, want dit konijn wil met zijn thee-ei-wortel vooral voor een heerlijke thee zorgen. Een origineel cadeau voor theedrinkers!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat een snoezig duo! Dit kleine roze konijntje houdt zich stevig vast aan zijn waardevolle en te grote wortel. Wie vindt dat nu niet schattig? Ze zijn samen al te lief om naar te kijken, maar niet alleen het uiterlijk van dit lieflijke paar is belangrijk. Deze twee zijn daarnaast ook nog eens een heel handig duo, want ze hebben een hele goede functie. Deze wortel is namelijk geen gewone peentje, maar een heus thee-ei-wortel. Met deze twee trouwe hulpjes wordt thee drinken wel iets heel bijzonders. Zij maken het voor jou extra gezellig.

Het principe van dit thee-ei is dezelfde als bij de standaard thee-eieren. Net als altijd is het thee-ei (de wortel) makkelijk te openen. Vervolgens vul je deze met losse thee. Nadat je de wortel goed dichtgedraaid hebt, hang je deze heel eenvoudig in een groot theeglas. Nu hoef je alleen nog heet water in de beker te doen en binnen de kortste tijd heb je een heerlijke smaakvolle thee. Pepermunt, zwart, groen of jasmijn. Het maakt niet uit wat jouw favoriete smaak is, want je kan er met dit thee-ei oneindig van genieten. Terwijl de thee op smaak komt, zit het konijntje afwachtend op de rand van de beker en houdt de theedrinker gezelschap. Een leuk cadeautje voor een bijzondere vriendin! Zo heerlijk heb je nog nooit van je thee kunnen genieten!

Productdetails

  • Thee-ei-set bestaand uit konijn en wortel
  • Wortel kan met losse thee worden gevuld
  • Thee-ei kan op de bekerrand gezet worden
  • Materiaal: siliconen
  • Afmeting: 11,5 x 10,0 x 5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:53:05+00:00