Contact

The Simpsons - Moleskine notitieboekje

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit mooie cadeau geef je mensen niet enkel een mooi notitieboekje! Maar iets dat nog altijd een belangrijk onderdeel zal zijn in je boekenkast. Want in dit mooie notitieboekje kun je al je herinneringen en gedachtes kwijt! Een prachtig cadeau voor iedereen die van de Simpsons houdt. Met prachtige illustraties!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De geweldige wereld van de Simpsons, dat is waar generaties mensen mee opgegroeid zijn en mee gelachen hebben. Want wie kent ze niet? Homer en Bart en de rest van die gele familie. Deze gelimiteerde Moleskine editie van deze wereldberoemde familie zal je direct in je hart sluiten. Met ongeveer 192 bladzijdes voor je eigen notities, met prachtige details die herinneringen oproepen aan de Simpsons. Met leuke stickers die vooral de volwassen fans erg zullen bevallen. Nooit meer een saai notitieboekje mee op reis, want gelukkig is er nu van de makers van de wereldberoemde notitieboeken van Moleskine een bijzonder notitieboek op de markt gebracht waarin je niet alleen al je gedachtes en notities kwijt kunt, maar dit in een wel heel bijzondere wereld kunt doen, namelijk omgeven door karakters van de Simpsons.

Niet zo maar een notitieboekje dus, maar de familie die je kent van de televisieserie omgeven de bladzijdes waarop je je eigen verhalen en gedachtes kwijt kunt. Wat een bijzonder cadeau! Iedereen die deze leuke familie kent, zal niet kunnen wachten dit boekje met zich mee te dragen, om alle notities en aantekeningen te maken, op school of de universiteit of waar dan ook, maar stiekem ook te kunnen kijken naar zijn meest favoriete familie uit de geschiedenis!

Productdetails

  • Limited Edition
  • A6 (9,3 x 14,4 cm)
  • 192 blz. zuurvrij papier
  • Gele leesband en geel elastiek om boekje te sluiten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2021-05-16T05:39:10+00:00