Contact

The Best Wines of the World: de set voor wijnkenners

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Op het eerste ogenblik lijkt dit een boek over alles wat een wijnkenner zo moet weten, met allerlei interessante details en informatie. Maar als je het boek opent doet, blijkt dit geen normale literatuur te zijn. Bij het openslaan van de kaft blijkt het een set voor praktisch gebruik. Het bevat alles wat wijnkenners nodig hebben voor het perfect openen van een fles en voor het stijlvol serveren. Hiermee verras je iedere wijnkenner en is een ideaal cadeau voor de liefhebber!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Er bestaan veel theoretische boeken over alles wat met wijn te maken heeft. Ook dit boek ziet er misschien zo uit. Het lijkt allerlei informatie te bevatten over de beste wijnen in de wereld. Je kunt het in de boekenkast zetten en iedereen zal denken dat je een hoop kennis over wijnen bezit. Dat lijkt misschien zo, maar dat hoeft niet. Het plezier begint pas als je vrienden of familie vraagt of ze misschien een glaasje wijn willen.

Neem eerste het boek „The Best Wines of the World“ uit de boekenkast voordat je naar de fles zelf loopt. Ze zullen denken dat u eerst nog wat informatie wilt nalezen. Maar in dit boek staan geen gegevens over de wijnbouwsector of -regio's, maar hier vindt u wel alles wat u nodig heeft voor het perfect serveren van een heerlijk glas wijn. Zodra je de kaft open slaat, ligt alles klaar wat je nodig hebt: een kurkentrekker, een druppelring en een uitgieter van roestvrij staal. Na het serveren van de wijn kun je het boek weer terug zetten in de kast. De accesoires zullen nooit meer ergens achter in een lade hoeven te worden opgeruimd. Vanaf nu heb je altijd alles binnen handbereik en is het zorgvuldig opgeborgen. Een behulpzaam en stijlvol cadeau voor wijnkenners en -liefhebbers!

Productdetails

Inhoud:

  • Uitgieter
  • Druppelring
  • Kurkentrekker
  • Materiaal: roestvrij staal

 

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:42:32+00:00