Contact

Tetris™ puzzel - denksport niveau 2

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met deze leuke puzzel doe je niet alleen puzzelfans een plezier. Ook alle fans van het populaire computerspel Tetris zullen dit een geweldig cadeautje vinden. Want kun jij op de juiste manier alle vallende Tetris-blokjes plaatsen? Een super cadeau om direct mee te gaan spelen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het spelletje Tetris uit de jaren negentig is nog even hip als vroeger. En nu niet alleen op een klein computerscherm, maar op een analoge manier: namelijk als een moeilijke puzzel. De vallende blokjes waar je vroeger over droomde zijn in dit leuke cadeautje weer helemaal terug van weggeweest. En deze leuke puzzel is net zo verslavend .

Wie houdt er niet van deze leuke gekleurde blokjes? Pas op, want deze puzzel is moeilijker dan hij op het eerste gezicht misschien lijkt! Eerst is het de bedoeling de zwarte achtergond in elkaar te zetten en daarna worden de vrolijke gekleurde blokjes pas toegevoegd. Kan jij de juiste manier vinden?

Dit cadeautje is super voor iedereen die fan is van het bekende computerspelletje maar ook voor kinderen vanaf 8 jaar om op deze manier met het spel kennis kunnen maken. Een opvallende hersenkraker waar iedereen een paar uur mee zoet zal zijn en waar uiteraard vooral Tetris-fans helemaal mee weg zullen lopen. Dit officiële Tetris-cadeau is geschikt om te geven voor de feestdagen, verjaardagen en gewoon als een cadeautje tussendoor.

Productdetails

  • 2 puzzels in één
  • Met 20 Tetris bouwstenen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:21:24+00:00