Contact

Tetris™ lamp

€ 38,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een super leuk en decoratief cadeautje dat super staat in elk interieur. Voor alle fans van het oude computerspel, maar ook voor iedereen die van originele cadeaus houdt! Een mooi en hoogwaardige kwaliteitslamp die op vele manieren op te bouwen is. Super leuk cadeautje! Geweldig voor op kantoor en thuis. Voor de echte Tetris fans en voor iedereen die van spelletjes houdt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tetris. Dat oude spelletje is nog even hip als jaren geleden. En nu niet alleen op een klein computerscherm, maar op een super hippe moderne manier. De vallende blokjes waar je vroeger over droomde, nu in dit leuke cadeautje helemaal weer terug van weggeweest. Met deze leuke lamp kun je weer helemaal je hart volgen en het spelletje met de vallende blokjes spelen. Leuk voor op kantoor en thuis. Deze speelse lamp staat eenvoudigweg overal mooi. Hij ziet er zo uitnodigend uit dat je er direct mee wil gaan spelen. Want wie herinnert zich dit spel niet, dat in de jaren '80 en '90 iedereen verslaafd had gemaakt? Het spel der spellen!

En net zo verslavend is deze leuke lamp. Want wie houdt er niet van deze leuke gekleurde blokjes? Een super cadeautje voor iedereen die fan is van oude computerspelletjes, en ook voor kinderen die op deze manier ook met het leukste spel uit de geschiedenis van computerspelletjes kennis kunnen maken. Een echt opvallend cadeautje waar iedereen hele erg blij mee zal zijn, maar vooral tetris-fans helemaal mee weg zullen lopen. Een perfect cadeautje voor alle gelegenheden, maar dit officiële Tetris cadeau is natuurlijk geweldig voor de feestdagen, verjaardagen en gewoon voor een cadeautje tussendoor.

Productdetails

  • Origineel Tetris™ product
  • Bestaande uit 7 delen plus adapter
  • Elke steen in andere kleur
  • Enkel een bouwsteen hoeft aangesloten te zijn
  • Stenen lichten op zodra ze aangeraakt woredn
  • Basisdeel: 4 x 4 x 4 cm
  • Doorsnee maat van een bouwsteen: 12 x 8 x 4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:08:47+00:00