Contact

Tetris™ ijsblokjesvorm

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een super cadeautje voor echte Tetris™ fans. Want hoe komt het dat dit niet uitgevonden is in de jaren 80 en 90 toen dit spel de hit was, en waar iedereen nog goede en verslavende herinneringen aan heeft? Een geweldig cadeau om je cocktail en frisdrank lekker mee te verkoelen. Perfect voor een feestje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Tetris. Dat oude spelletje is nog even hip als jaren geleden. En nu niet alleen op een klein computerscherm, maar op een super leuke manier in je eigen glas. De vallende blokjes waar je vroeger over droomde, zijn nu door dit leuke cadeautje helemaal weer terug van weggeweest. Want wie lust er geen frisse vallende blokjes in zijn drankje? Ja, die leuke blokjes zien er zo uitnodigend uit dat je er direct mee wilt gaan spelen. Want wie herinnert zich dit spel niet, dat in de jaren 80 en 90 iedereen verslaafd had gemaakt? Het spel der spellen!

En net zo verslavend zijn deze leuke ijsblokjes, die jij nu steeds opnieuw kunt maken door de handige ijsblokjesvorm. Want wie houdt er niet van deze leuke blokjes? Een super cadeautje voor iedereen die fan is van oude computerspelletjes, en ook voor kinderen die op deze manier ook met het leukste spel uit de geschiedenis van computerspelletjes kennis kunnen maken. Een echt opvallend cadeautje waar iedereen hele erg blij mee zal zijn, maar vooral tetris-fans helemaal mee weg zullen lopen. Een perfect cadeautje voor alle gelegenheden, maar dit officiële Tetris cadeau is natuurlijk geweldig voor tijdens een feestje of een verjaardag van een kind van de jaren '80 en '90!.

Productdetails

  • Afmetingen: ca. 16 x 12 cm
  • Materiaal: flexibel plastic

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:13:06+00:00