Contact

Telefoonhanger “Engeltje”

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze hanger met engeltje is een fraai accessoire voor de mobiele telefoon. Telkens als er iemand belt, geniet je een kort moment van dit fraaie engeltje. Een leuk cadeautje voor tussendoor of als extra kerstcadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een engel aan je mobieltje, dat levert vast en zeker alleen maar telefoontjes met goede berichten op. De engel heeft voor iedereen een eigen betekenis. Voor de een is het vooral een beschermengeltje, voor de ander een teken van licht. Rond de kerstdagen is de engel natuurlijk heel present en doemt het bijzondere wezen ook als kerstengel op.

Deze kleine engel is gemaakt van gegoten zink en heeft een lengte van 2 cm en een breedte van circa 2 cm. Het hartje op de borst en de brede lach op het gezicht maken van dit engeltje een echte musthave! Immers, is het niet bijzonder prettig om iedere dag een lachende engel te ontmoeten die ook nog eens laat zien hoe belangrijk het is aan je hart te denken. Vooral mensen die veel met stress te maken hebben is dit fraai vormgegeven engeltje een uitkomst, want op het moment dat er wild naar de telefoon word gegrepen verschijnt telkens weer het rustgevende engeltje!

Een fraai cadeautje voor rond de kerstdagen, maar ook zeer geschikt als klein extraatje voor iemand die je graag een hart onder de riem wilt steken of in dit geval aan zijn of haar mobieltje wilt hangen!

Productdetails

  • Materiaal: gegoten zink
  • Afmeting: 7 x 2 cm
  • Een artikel van de „Gift Company“

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T20:12:21+00:00