Contact

Tekstballon krijtborden

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Zet foto's om in grappige stripverhalen te maken! De tekstballon krijtborden zijn perfect om foto's met een extra portie geestigheid op te peppen. Vooral bij foto's met paren of vrienden is het grappig om de gedachten te kunnen lezen. De set met 3 bordjes, inclusief krijtjes, is een grappig en origineel cadeau.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoe vaak zie je niet twee gezichten op een foto en lijkt het alsof de een iets van de ander denkt. Met dit gegeven kun je nu grappige foto's maken door de tekstballon uit het stripverhaal te vullen met een gedachte en die met het bordje bij jezelf te houden of met een pijltje naar de ander te wijzen. Gedachten lezen bij het uitpakken van een kerstcadeau van een collega, dat is altijd leuk, zeker nu je de gedachte kunt opschrijven. Als bij het uitpakken van de trui met arrenslee de gedachteballon “Oh nee, wat is dit dan?!” verschijnt en ook de tekstballon “wauw, wat een mooie trui”, dan is het natuurlijk lachen geblazen. Deze rekwisieten leveren vast en zeker grappige, memorabele foto's op.

De set bevat drie bordjes die omhoog gehouden kunnen worden. Eentje met een tekstballon die iets zegt, eentje met een gedachteballon om een gedachte uit te drukken en een bordje in de vorm van een pijl, zodat je net als in een stripverhaal naar de ander kunt wijzen. Dit levert geheid hilarische momenten op, die achteraf in een fotoalbum bekeken kunnen worden. Leuk bij het personeelsfeest, een sinterklaasavond en op vele andere feestelijke gelegenheden. Fun gegarandeerd met dit grappige en unieke cadeau.

Productdetails

  • 3 verschillende borden
  • 2 krijtjes worden meegeleverd
  • Afmeting verpakking: 31 x 25 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:32:41+00:00