Contact

Thee-ei marionet

Vanaf € 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Nooit meer wachten tot je thee eindelijk de juiste sterkte heeft. Met dit leuke thee-ei kun je leuk spelen terwijl de theeblaadjes hun werk doen. Een super leuk cadeau voor alle theedrinkers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze leuke blikvanger maak je al je collega's en vrienden direct stinkend jaloers. Want wie wil er nu nog langer koffie drinken? Met deze leuke marionet die met zijn beentjes lekker in de thee hangt terwijl de theeblaadjes hun werk doen, imponeer je iedereen met je kunsten. Let op dat je wel even goed oefent, want een volleerd marionettenspeler worden kost wel wat tijd. Maar dat geeft niet, want zo wordt het wachten tot je thee getrokken is een stuk leuker!

Wie wil er nog een sigaretten pauze, of gaat er nog een blokje om lopen in de pauze, spelen met deze leuke marionet is veel leuker! Verkrijgbaar in de kleuren lila en avocado, en mooi vormgegeven zodat het zeker niet alleen een leuk speeltje is voor kinderen. Juist ook volwassenen kunnen met dit leuke cadeautje hun speelsheid herontdekken, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. Deze marionet maakt thee drinken een stuk leuker. Super leuk cadeautje voor collega's, vrienden en familie! Laat dit leuke poppetje zwemmen in je thee en verveel je nooit meer. Zelfs die saaie verhalen van je collega's worden nu makkelijker te verdragen, want jij bent wel even zoet met dit leuke meisje dat in je theekopje zwemt!

Productdetails

  • Afmeting: 3,8 x 3, 8 x 17,8 cm
  • Uitvoering: avocado of lila

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:19:55+00:00