Contact

Tandenstoker dispenser "help"

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Ananas, vlees en mango hebben een ding gemeenschappelijk: het verlangen naar een tandenstoker nadat men er van gegeten heeft. De tandenstoker dispenser „Help“ is daarom een graag geziene gast en de meest hygiënische oplossing voor onhandig voedsel. Het mannetje in de dispenser geeft er eentje als men het omhulsel naar beneden drukt, waardoor het ook nog eens heel hygiënisch is. Een must-have voor iedere gastheer of -vrouw!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Er bestaat niets heerlijkers dan met vrienden of familie te dineren. Maar vaak zijn dan na afloop van een kostelijk diner tandenstokers dringend nodig. Helaas is het erg onaangenaam en niet zo hygiënisch als de gasten een voor een tandenstokers uit een doosjes pakken. Gelukkig bestaat daarvoor nu een praktische oplossing: de tandenstoker dispenser! Het is natuurlijk veel handiger als de tandenstokers een voor een met slechts een druk op een knop aangereikt worden. Wij gaan nog een stapje verder en hebben de tandenstoker dispenser tot een uniek decoratiestuk voor op de mooi gedekte tafel gemaakt. De tandenstoker dispenser „Help“ ziet er met zijn golvend zwarte omhulsel op zich al erg mooi uit. Maar er is meer: zodra het omhulsel naar beneden gedrukt wordt, komt er een klein mannetje tevoorschijn, die de gasten de tandenstokers een voor een aangeeft. Om een tandenstoker vragen is vanaf nu niks onaangenaams meer. Sterker nog: iedere gast zal deze dispenser met daarin het lieve mannetje ook uit willen proberen! Het zal een lach op het gezicht van iedere eter toveren.

Deze tandenstoker is de perfecte Eerste Hulp bij Draderig Eten en is daarnaast ook nog eens leuk om te zien. Een must-have voor op de eettafel.

Productdetails

  • Materiaal: ABS-kunststoff
  • Afmetingen: ca. 8,9 x 7,8 x 3,6 cm
  • Push-functie: als het omhulsel naar beneden wordt gedrukt, houdt het mannetje een tandenstoker vast
  • 14 tandenstokers zijn inbegrepen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T19:46:19+00:00