Contact

Tandendoosje "my first tooth"

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Voor die eerste melktandjes die een kind verliest, is er dit lieve kleine doosje. Want het is pijnlijk als je tanden gaat wisselen, maar met dit leuke cadeautje kun je aan je kind laten zien dat het ook iets is om trots op te zijn! Geweldig cadeau om je tandjes in te bewaren als je eigen speciale schat. Om jarenlang te kunnen bewaren!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor alle trotse ouders en natuurlijk trotse kinderen, die al zo groot zijn dat ze hun tandjes verliezen. Die bijzondere overgangsfase in het leven van een kind is niet zomaar iets, en met dit leuke cadeautje kun je er voor zorgen dat je kinderen er nog lang aan terug kunnen denken met een gevoel van trots. Want in dit leuke doosje kun je je eerste tandjes bewaren, in mooi blauw zijde waardoor de tandjes mooi afsteken tegen de achtergrond.

Een prachtig cadeau om te laten zien wat voor een belangrijke stap dit is in het leven van je kind of kleinkind. Een mooie manier om de tandjes jarenlang te kunnen bewaren, in een mooi ontworpen doosjes dat zijn schoonheid niet snel zal verliezen. Een prachtige manier om je tandenschat in te bewaren. Prachtig cadeautje! Met een opschrift in het Engels met de woorden ''my first tooth'', zodat er geen enkele onduidelijkheid kan zijn over wat er in dit doosje zit. Ontworpen speciaal voor kinderen, dus makkelijk te openen en te sluiten. Nu is het alleen nog oppassen dat de tandenfee er niet aan kan komen!

Productdetails

  • Afmetingen: 5,5 x 4,5 x 1,5 cm
  • Met blauwe zachte inhoud
  • Verpakt in een groen zakje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-31T22:34:04+00:00