Contact

Tafelvoetbalspeler flessenopener

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Vaak zijn er maar weinig ingrediënten nodig voor een geslaagde voetbalavond. Mannen onder elkaar, bier en een goede pot voetbal. Een leuk cadeau voor mannen die van voetbal houden!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Nederland telt 16 miljoen bondscoaches, dat blijkt altijd weer als het WK of het EK voetbal van start gaat. Iedereen weet het beter. Met de tafelvoetbalspeler flessenopener is het niet meer nodig om vanaf de bank de spelers toe te schreeuwen wat ze allemaal verkeerd doen. Nu heb je de speler direct bij de hand. Een geweldig cadeau idee voor een sportieve voetbalavond. Deze speler, die iedereen wel kent van het tafelvoetbalspel in de kantine van het werk of de sportvereniging, doet helemaal niets verkeerd. Sterker nog, hij is heel erg behulpzaam en biedt aan om een fles bier of cola open te maken. Dit is een echte prof als het erom gaat de flessen voor de gastspelers te openen!

Alle voetbalfans, mannen en vrouwen, houden van de tafelvoetbalspeler die flessen openen kan. Nooit maakt hij een fout en altijd zorgt hij voor een gezellig drankje op tafel. Ben je op zoek naar gadgets voor mannen, dan is verder zoeken dus niet meer nodig. Ook een leuk cadeau voor vaderdag of gewoon als cadeau tussendoor, omdat je altijd voor die gezellige voetbalavonden wordt uitgenodigd. Een tafelvoetbalspeler op tafel, dat alleen al maakt deze flessenopener uniek en bijzonder geliefd bij de menig voetbalfan.

Productdetails

6,5 x 16 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T09:55:04+00:00