Contact

Tabletstandaard voor koks

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Dat geldt ook voor het uitproberen van heerlijke online recepten, waarbij de tablet het meestal met spetters saus en vette vingerafdrukken moet ontgelden. Een ideaal cadeau voor moderne koks is deze tablet-standaard, die precies voor dergelijke situaties in het leven is geroepen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vette vingers en vetspetters op de touchscreen, dat is met deze tabletstandaard verleden tijd. De tablet wordt eenvoudig in de standaard gestoken en je kunt meteen met een touchpen door het menu navigeren. Op die manier blijft het waardevolle apparaat verschoond van schadelijke spatten en spetters en kan er toch direct vanaf de tablet een maaltijd worden bereid. Super handig voor de hobbykok, want nu heeft de tablet eindelijk zijn vaste plek in de keuken gevonden. Daarmee kan de tabletstandaard als een moderne keukenhulp worden geclassificeerd.

Zowel de tabletstandaard als de touchpen zijn van hoogwaardig roestvrij staal. Resten van levensmiddelen kunnen eenvoudig van de touchpen en de tabletstandaard worden verwijderd. De afmeting van deze praktische, kleine keukenhulp bedraagt slechts 4,6 x 13,7 x 13,7 cm. De tabletstandaard voor koks is een passend cadeau voor iedereen die een tablet bezit en bovendien graag in de keuken staat. Hiermee kunnen eindelijk zonder problemen de heerlijkste online recepten worden uitgeprobeerd. Koken wordt nu nog leuker en spannender. Geen stress meer vanwege eventuele beschadigingen aan de tablet, maar volop aandacht voor het eigenlijke werk, het bereiden van nieuwe, heerlijke gerechten. Deze standaard hoort thuis in de moderne keuken van vandaag de dag. Een praktisch en culinair cadeau voor vrouwen en mannen.

Productdetails

  • Materiaal: roestvrij staal
  • Afmeting: 4,6 x 13,7 x 13,7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:32:40+00:00