Contact

T-shirt vouwhulp

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De T-shirt vouwhulp zorgt niet alleen voor meer ruimte in de kledingkast, maat ook voor meer plezier bij het vouwen van de was. Een origineel cadeau voor de liefhebbers van orde en degene die graag ordelijk willen zijn.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Niet opgeruimde kledingkasten van kinderen of getrouwde stelletjes, dat komt met de T-shirt vouwhulp niet meer voor. Met dit handige en praktische cadeau-idee kun je eenvoudig en snel T-shirts bij elkaar leggen. Hoe je een T-shirt precies vouwt, net zo fraai als in de winkel, dat staat uitvoerig beschreven op de bovenkant van het karton. Een kind kan de was doen!

De T-shirt vouwhulp heeft een fraai design en zorgt ervoor dat de ruimte in de kledingkast optimaal wordt gebruikt. De vouwhulp is een echte blikvanger in bijvoorbeeld de wassalon. Het lijkt wel alsof de T-shirts vanzelf worden gevouwen. Het grote voordeel van dit coole cadeau is dat je het ook voor truien, overhemden en blouses kunt gebruiken. Kortom, een echte allrounder voor een opgeruimde kledingkast die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De tijd van overvolle kledingkasten is voorbij met dit cadeau voor vader, vriend, vriendin of wie dan ook. Je doet er altijd iemand een groot plezier mee, want met dit stuk karton is het opeens leuk en plezierig om de schone was op te ruimen. Perfect voor de sloddervos die geen sloddervos meer wil zijn en voor iedereen die altijd al waarde hechtte aan een opgeruimde omgeving.

Productdetails

  • Karton, magneet
  • 69 x 81 cm, 4 x 0,2 cm
  • 0,28 kg

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:29:36+00:00