Contact

Sweet Pony – koekjessteker

Vanaf € 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een hobbelpaard als koekjessteker, waarom niet? Het accessoire voor in de keuken ziet er betoverend uit. Een origineel en handig cadeautje voor grote en kleine koekenbakkers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Koekjes uitsteken is altijd leuk werk, vooral als de vormpjes er aantrekkelijk en smakelijk uit zien. Maar het is nog leuker om koekjes uit te steken met een rollend hobbelpaard! Koekjes maken met een pony, je moet maar op het idee komen. Net als een echt hobbelpaard beweegt het paardje naar voren en dan weer naar achteren. Terwijl je zo over het deeg rijdt, ontstaat er een koekje met mooie randen en in het midden verschijnt iets heel bijzonders: een hartje! In een handomdraai tover je met de Sweet Pony koekjessteker een schaal vol aparte, lekkere koekjes.

Een koekjessteker in de vorm van een pony is vooral voor kinderen extra leuk om mee te werken. Het unieke keukenaccessoire in de vorm van een fraaie viervoeter is verkrijgbaar in de kleuren wit en rood. Lekkerbekken en fans van koekjes bakken verheugen zich als ze zo'n origineel cadeau in ontvangst mogen nemen. In galop door de keuken en in een drafje over het deeg voor de smakelijkste en origineelste zelf gebakken koekjes. Niet alleen leuk voor liefhebbers van koekjes, maar ook paardenfans komen met deze keukenhulp helemaal aan hun trekken. Als de pony niet in de keuken wordt ingezet, is de koekjessteker toch een voorwerp dat de nodige aandacht trekt.

Productdetails

  • Afmeting: 11,5 x 5,4 x 8,6 cm
  • Kleur: wit of rood

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:01:49+00:00