Contact

Sunnyside – de spiegeleivorm voor een zonnig begin van de dag

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Begin de dag met een stralend spiegelei op je bord! Met dit originele cadeau krijgen de gasten bij het ontbijt een lach op hun gezicht. In de pan het eigeel in de zon en het eiwit in de wolk laten lopen en het spiegelei is klaar voor een zonnige start van de dag.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Is het niet heerlijk om de dag met een lach op het gezicht te beginnen? De Sunnyside spiegeleivorm helpt graag een handje mee door het spiegelei de juiste vorm te geven. Geen troosteloos stukje eiwit en een hoopje eigeel op je bord, maar een stralende zon en een fraaie, witte wolk ernaast. Het gebruik van dit sjabloon is heel eenvoudig. Eerst doe je boter of olie in de koekenpan. Vervolgens leg je deze vorm erin en dan sla je het ei kapot. Het eigeel verspreidt zich in de zon en het eiwit zoekt zijn weg als opvulling in de witte wolk. Op die manier heb je als hobbykok in een handomdraai een creatief design bij een tamelijk eenvoudig gerecht gemaakt.

De eetbare zon met wolk is uitermate goed geschikt voor kinderen, die veel plezier zullen beleven bij het eten van een hemellichaam en een wolk. Bovendien zorgen dergelijke grappige momenten aan de ontbijttafel ook meteen voor een gezellige sfeer. Een leuk cadeau voor een vriend of vriendin met kinderen maar ook voor bijvoorbeeld een collega op het werk. Misschien word je dan wel uitgenodigd om als tester van het cadeau langs te komen en van een heerlijk zonnig ontbijtje te genieten.

Productdetails

  • Materiaal: siliconen
  • Vaatwasserbestendig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T00:15:42+00:00