Contact

Suikerspinmachine

€ 79,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een suikerspin is niet alleen een favoriete lekkernij voor kinderen, ook volwassenen happen graag in het web met gesponnen suiker. Deze suikerspinmachine met jaren 50 look maakt in een mum van tijd de lekkerste suikerspinnen. Een zoet cadeau-idee voor groot en klein!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De suikerspin roept bij veel mensen herinneringen op aan de kermis, de kerstmarkt of een braderie. Dat zijn ook de plekken waar traditioneel de suikerspinnen worden aangeboden, vaak vanuit een speciaal, klein hokje met een grote suikerspinmachine. Dat heerlijke gevoel van de markt of de kermis haal je nu zelf in huis met je eigen suikerspinmachine. Het apparaat is zeer eenvoudig in het gebruik en dat is natuurlijk een groot voordeel. In het midden bevindt zich de kleine centrifuge die de gesmolten suiker omzet in de bekende draden die je met een ronddraaiende houten stok oppakt. Je stopt dus gewoon normale suiker in de opening in het midden en zet de machine aan. Je kunt ook kiezen om er vanillesuiker in te doen of lekkere harde vruchtensnoepjes.

De bijna magische machine gaat aan het werk en voor je het weet komen de beroemde suikerspindraden al tevoorschijn. Neem je gekleurde snoepjes, dan heb je ook een gekleurde suikerspin. Het tweede grote voordeel van deze suikerspinmachine is het gebruiksgemak na afloop. Met wat water en een doekje vliegen de suikerresten er bijna vanzelf af en in no-time is de suikerspinmachine weer schoon. Een geweldig cadeau voor jonge gezinnen, grote kinderen en iedereen die van deze lekkere, nostalgische zoetigheid houdt!

Productdetails

  • Gebruik van kristalsuiker, vanillesuiker en harde snoepjes
  • Met deksel tegen opspattend suiker
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Sokkel: breedte = 25 cm, diepte = 26 cm, hoogte 33,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:27:25+00:00