Contact

Struisvogel sponshouder

€ 21,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Om jouw keuken een beetje op te leuken is er struisvogel sponshouder. Deze vogel gebruikt jouw sponsdoek als bek waardoor je van een schoonmaak lap een grappig object hebt voor in je keuken die je altijd weet te vinden.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een sponsdoekje is toch altijd een van de trieste en vies ogende objecten in een keuken, maar toch ontzettend relevant. Met alles wat er in de keuken gebeurt is het nodig om altijd een doekje paraat te hebben. Gelukkig is er deze struisvogel als handige sponshouder. Dit cadeau is een grappig en handige houder in de vorm van een struisvogel. De houder kan je rechtop laten staan waarna jij jouw spons in de houder kan bewaren en als bek van de struisvogel kan gebruiken. Dit zorgt er niet alleen voor dat jouw keuken er leuker uitziet maar dwingt je ook een beetje tot het uitknijpen van jouw spons wat alles een stuk hygiënischer houdt.

Zodra je de struisvogel zonder zijn bek ziet word je er meteen toe aangezet om hem jouw spons te geven en zo zorgen jullie er samen voor dat de keuken netjes, leuk en hygiënisch blijft. De struisvogel sponshouder is een super leuk cadeau voor in elke keuken en maakt van afwassen een plezier. Des te eerder jij alles af hebt des te eerder de struisvogel zijn bek weer heeft en jouw keuken er weer op en top uit ziet. Geef de struisvogel sponshouder cadeau aan een goede vriend of vriendin en probeer er meteen een lekkere zelfgekookte maaltijd uit te slepen. Met de afwas komt het wel goed!

Productdetails

  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Compleet met zuignappen en dubbelzijdig tape
  • Formaat: 13 x 9 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:36:08+00:00