Contact

Strip fotolijst

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een eigen stripverhaal maken met zelf gekozen foto's, hoe cool is dat? Wees creatief en maak met behulp van tekstballonnen en storyboards je eigen korte verhaal op een fotolijst. Een personaliseerbaar cadeau met behulp van foto's!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is geen normale fotolijst, maar een stripverhaal waarin je eigen foto's de hoofdrol spelen. Met het juiste idee voor ogen en de juiste foto's maak je van deze fotolijst een uniek stripverhaal. Je kunt hiervoor alle foto's gebruiken die je hebt. Van de vakantie, van school, van verjaardagen of van familiedagen, alles is mogelijk.

Vertel je verhaal in 6 stappen met 6 foto's. Er wordt een vel met tekstballonnen meegeleverd, een stift om de teksten te schrijven en natuurlijk de fotolijst zelf. De tekstballonnen zijn er in verschillende vormen. Laat huisdieren spreken en breng gedachten van anderen in beeld. Kortom, laat je fantasie de vrije loop en zet een leuk verhaal in elkaar.

De strip fotolijst is een leuk decoratieobject en bovenal een blikvanger. Iedereen wil natuurlijk wel even lezen wat voor verhaal er in de fotolijst is afgebeeld. Als de strip dan ook nog eens van bekende familieleden is voorzien, dan regent het vast en zeker opdrachten om soortgelijke strips ook voor anderen te maken. Een uniek cadeau als kant-en-klaar zelfgemaakt stripverhaal of om in de originele verpakking te schenken. Gebruik je eigen creativiteit of laat die over aan degene die de strip fotolijst in ontvangst mag nemen.

.

Productdetails

Meegeleverd:

  • Fotolijst
  • Tekstballonstickers
  • Stift

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:11:35+00:00