Contact

Sterretjes met muziek

Vanaf € 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Als je met deze kaars aankomt, heb je direct de aandacht - teken dat je een goed cadeau hebt uitgezocht. In twee versies ''Just Married'' en ''Happy Birthday'' dus atlijd goed voor deze feestelijke gelegenheden. Zingen maar!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kaarsen zijn sowieso leuk en al helemaal als er muziek uitkomt. Het leukste is natuurlijk om het af te stemmen op het lievelingslied van de jarige. Paniek! Zo goed ken je degene nog helemaal niet. Geen zorgen met deze ''Happy Birthday'' kaars. Mag jij drie keer raden wat voor liedje daaruit komt, dus hiermee zit je altijd goed op de bijzondere dag van de jarige. De rest van de genodigden zal zich voor het hoofd slaan dat zij niet op dit goede idee zijn gekomen. Ach, geen angst. Jullie genieten er met zijn allen van - tot vervelends aan toe, maar dan zet je gewoon een ander fijn muziekje op. Over de tweede kaars is geen twijfel mogelijk: deze ''Just Married'' gebruik je voor de leuk tijdens een vrijgezellenfeest of voor het echie op de afterparty van de bruiloft. Dan zit de dag erop en kan iedereen rustig bijkomen van de emotionele feestelijkheden.

Heb je trouwens wel eens aan je kleine zusje of broertje gedacht, over feestelijkeheden gesproken. Daar wordt een sprankelende kaars mét muziek helemaal gewaardeerd. Grote kans dat het 't ''Happy Birthday'' liedje zo vaak afgespeeld gaat worden dat je het de komende twee jaar niet meer wilt horen. Maar goed, dan hebben ze in ieder geval een memorabele verjaardag gehad en dat allemaal door de liefste mama en papa. Je kan met deze muzikale kaars natuurlijk ook iemand anders te hulp schieten, die een verjaardag of vrijgezellenfeest te organiseren heeft. Zo helpen we elkaar allemaal en zo'n kaars is gewoon altijd goed. Wie vindt 40 seconden vuurwerk en een liedje nu niet amusant. Ook benieuwd naar de liedjes?

Productdetails

  • Uitvoeringen: ''Just Married'' en ''Happy Birthday''
  • Lengte: 15 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:01:10+00:00