Contact

Sterretjes met getallen

Vanaf € 3,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Laat de sterretjes spreken! In plaats van een normale kaars zet jij sterretjes op een cake, taart of cupcake voor iemand zijn of haar verjaardag. Wel zo bijzonder. Ideaal voor wat grotere kinderen die sterretjes stoerder vinden dan kaarsjes.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Jong of oud, iedereen vindt het leuk om extra verrast te worden op zijn of haar verjaardag. Naast een overheerlijke taart is het natuurlijk wel zo leuk om er wat bijzonders van te maken. Dat doe je door die eeuwige kaars dit jaar te verwisselen met deze sterretjes. Verkrijgbaar in alle getallen, dus alle leeftijden zijn te maken. En niet alleen getallen, ook hartjes en klavertjesvier. Voor de verliefde stelletjes en gelukszoekers onder ons! Zo zit je goed voor iedere gelegenheid. Je kan je vast wel voorstellen hoe je zoon of dochter reageert wanneer ze op de ochtend van hun verjaardag de trap af komen gerend, jou om de hals vliegen en een taart zien met sterretjes. Die nemen ze vast meteen mee naar school. Of je maakt er als ouder de blits mee tijdens het kinderfeestje op zatermiddag bij je thuis.

Wed maar dat alle kindjes na afloop naar mama of papa hollen die moeten vragen waar jij die kaarsjes hebt gekocht! Maar ook met Kerstavond, Kerstmis of Oud en Nieuw is dit leuk. Of, wat maakt jou het uit, op een gewone dinsdagavond. Omdat het kan en omdat iemand het heeft verdiend. Een cupcake is al voldoende, kaarsje erin en steek eens iemand een hart onder de riem. Vindt je zelf ook fijn. Kortom: leuk om te geven en te krijgen. Iedereen kan kaarsjes gebruiken, want wat vergeet je zelf altijd in de supermarkt voor een verjaardag? Juist ja! Net zo handig om ze alvast in huis te hebben dus. En geen zorgen over een cadeauverpakking, die zit er al omheen. Ideaal cadeau dus.

Productdetails

  • Getal, klavertje vier of hart in mooie cadeauverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T19:16:47+00:00